Vpis glasbenika Prijava Najem-fotografa.si Omisli.si/glasbenika - preizkusite novo, izboljšano storitev Pogosta vprašanja

869 vpisov

Ne izgubljaj časa z iskanjem - Najdi-glasbenika.si išče namesto tebe!
Pošlji povpraševanje vsem pridruženim glasbenikom hkrati in na e-mail prejmeš ponudbe.


Pošlji povpraševanje
Kaj pomeni ta obrazec?
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošljete neobvezujoče povpraševanje vsem pridruženim »profi« glasbenikom hkrati.

  1. Izpolnite obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmete dodatna navodila, kjer potrdite vaše povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve vam bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberite vam najboljšega ponudnika!

Si želiš več nastopov?

Pridruži se zdaj in postani sam svoj menedžer - Brezplačno!


Potrebujete glasbenika?

loadingPošiljam povpraševanje...
Najdi-glasbenika.si išče namesto tebe!
Pošlji povpraševanje vsem glasbenikom hkrati in na e-mail prejmeš ponudbe.Pošlji povpraševanje
Kaj pomeni ta obrazec?
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošljete neobvezujoče povpraševanje vsem pridruženim »profi« glasbenikom hkrati.

  1. Izpolnite obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmete dodatna navodila, kjer potrdite vaše povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve vam bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberite vam najboljšega ponudnika!

Band K-Rocks

Kontakt:

Cenovni razpon: 300,00€ - 3.000,00€ Član od: 03.02.2015 Zvrst: Igramo predvsem plesne poznane komercialne pesmi, ki gredo hitro v uho. Od starejših "zimzelenih" in narodnozabavnih uspešnic, do najnovejših pop hitov, tako slovenskih, ex-yu, kot tudi tujih komadov. Repertoar: Kingstoni Rok 'n' Band Magnifico Plestenjak Alya Predin Kreslin Lovšin Vrtnar Bicikl Zemlja pleše Dan D Hazard Pop Design Don Juan Parni valjak Gibonni Frida Tajči P. Kazalište C. Jabuka Nikotin Novi fosili Plavi orkestar Dragojević B. Dugme Bajaga Stavros Radolfi Balašević I tebe sam sit kafano Wake Me Up I Follow Rivers  Maroon 5 Adele U2 Zucchero  Twist Again La Bamba Walking By Myself CCR Beatles Clapton Eagles Stevie Wonder Gipsy Kings... www: www.k-rocks.si

Smo Band K-Rocks (041 535 535), vsi smo že igrali v več zasedbah in imamo veliko izkušenj z nastopanjem na praznovanjih, porokah, poslovnih in zasebnih zabavah, v klubih in na velikih odrih. Vse odigramo izključno v živo! Imamo svoje vrhunsko ozvočenje višjega cenovnega razreda, prenosne mikrofone (SHURE, Neumann...) in tudi luči. Dober zvok nam res veliko pomeni. Matej se že vrsto let (20+) ukvarja z ozvočevanjem, zato tudi v še tako zahtevnih prostorih ni težav z mikrofonijami, piskanjem in ostalimi motečimi zvoki.

Glede na to, da smo verjetno najbolj prilagodljiv band v Sloveniji, po potrebi prilagajamo tudi zasedbo, ki šteje od 3 do 5 članov - od akustične, do električne izvedbe. Vedno so na razpolago 3 ubrani vokali, bas kitara, boben, 2 kitari, klaviatura, ukulele, harmonika, kazoo... vse to igramo trije in inštrumente menjamo po potrebi. Sicer pa sta tu še 4. član na bobnih in 5. na klaviaturah. Zasedba je odvisna od vrste dogodka, prostora, vaših želja in budgeta ;-)

Naš repertoar je zelo širok, plesne muzike pa dovolj za vse generacije in za vse okuse. Tudi improvizacija nam ni tuja :) Vedno poskrbimo tudi za sproščeno animacijo, profesionalno vodenje programa in povezovanje. Pri tem nam pridejo zelo prav dolgoletne radijske in oderske izkušnje našega basista Mateja. Z veseljem pa vam priskočimo na pomoč tudi pri vašem programu in organizaciji dogodka!

Med pavzami možen tudi DJ program (DJ Matteo), sicer pa v vsakem primeru z občutkom izbrana kvalitetna glasba. Skratka, kar rabite, vse se prilagodimo.

Da imamo dodelane aranžmaje in vse odigramo na profesionalnem nivoju, potrjuje tudi zasebna Glasbena šola Studio MP, ki jo vodi naš kitarist Miha Peskar - www.studiomp.si
Sicer pa smo urejeni sproščeni fantje, željni zabave in vedno za akcijo!

E: krocks.band@gmail.com
M: 041 535 535 (Matej)
FB: facebook.com/BandKRocks

Video:Pravila in pogoji Najdi-glasbenika.si | Kontakt | O nas | Za glasbenike | Reference | Pogosta vprašanja * Cene vsebujejo 22% DDV