Vpis glasbenika Prijava Najem-fotografa.si Omisli.si/glasbenika - preizkusite novo, izboljšano storitev Pogosta vprašanja

841 vpisov

Ne izgubljaj časa z iskanjem - Najdi-glasbenika.si išče namesto tebe!
Pošlji povpraševanje vsem pridruženim glasbenikom hkrati in na e-mail prejmeš ponudbe.


Pošlji povpraševanje
Kaj pomeni ta obrazec?
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošljete neobvezujoče povpraševanje vsem pridruženim »profi« glasbenikom hkrati.

  1. Izpolnite obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmete dodatna navodila, kjer potrdite vaše povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve vam bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberite vam najboljšega ponudnika!

Si želiš več nastopov?

Pridruži se zdaj in postani sam svoj menedžer - Brezplačno!


Potrebujete glasbenika?

loadingPošiljam povpraševanje...
Najdi-glasbenika.si išče namesto tebe!
Pošlji povpraševanje vsem glasbenikom hkrati in na e-mail prejmeš ponudbe.Pošlji povpraševanje
Kaj pomeni ta obrazec?
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošljete neobvezujoče povpraševanje vsem pridruženim »profi« glasbenikom hkrati.

  1. Izpolnite obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmete dodatna navodila, kjer potrdite vaše povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve vam bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberite vam najboljšega ponudnika!

DJ Dado

Kontakt:

Cenovni razpon: 0,00€ - 2.000,00€ Član od: 09.09.2011 Zvrst: DJ za VSE GENERACIJE in VSE TIPE ZABAV ;) Repertoar: Vse od starejših t.i. evergreen (70s 80s 90 ) preko glasbe s preloma tisočletja pa vse do današnjih nepogrešljivih hitov (+ slo cro yu) ...
www: djdado.si

Sem David oziroma moje umetniško ime je DJ Dado. Z glasbo praktično živim in diham že od svojega 8 leta starosti. Ljubezen do glasbe se je pričela že v osnovnošolskih letih, kar lahko potrdim s pet letno glasbeno izobrazbo (moj najljubši inštument je harmonika, igral sem tudi v hramoničnem orkestru, na raznih prireditvah). Srednješolska leta so bila prelomno obdobje kar se tiče DJ-stva. V času odmorov sem vodil in izbiral glasbo za šolski radio. Neizmerna ljubezen do glasbe se je tako stopnjevala skozi najstniška leta, kjer sem s svojo opremo zabaval množice ljudi na privatnih zabavah, šolskih in drugih obletnicah, po/novoletnih zaključkih, abrahamih, ... Z 17imi leti sem se prvič srečal s profesionalno DJ opremo in DJ prijemi. Tako se je počasi pričela moja profesionalna kariera, ki doseže svoj vrhunec v letu 2002, ko se mi ponudi rezidenca v popolnoma novem lokalu v rojstnem kraju. Z leti sem se razvil v odličnega DJa in videli ter slišali ste me lahko v mnogo znanih diskotekah/klubih širom Slovenije (Super Li, Estrada Club, Štuk, Kmš, Planet Tuš, Pomaranča bar, Partyhouse Trust, Fuego, Klub Cirkus, Klub Paprika, Oxygen Club, vsi Disco Blowlingi Planet Tuš, …). DJ Dado-ta zraven izjemne energije na odru, skrbno izbranega repertoarja, odlikuje še ustrezna profesionalna oprema (ozvočenje, mikrofoni, laser, inteligentne luči, svetlobni in dimni efekti vrhunske znamke in kakovosti, ki popestrijo plesišče oziroma prostor, kjer se odvija zabava).

DJ Dado je ime, za katerim stoji že vrsta let izkušenj (20+), preko 2.200 uspešno izpeljanih nastopov (poroke, abrahami, veselice, maturantski plesi, zaključne in druge klubske zabave), nepozabnih zabav, polnih klubov ter preplesanih noči. S svojo širino zadovoljim še tako zahtevne žurerje in izpeljem praktično katerikoli dogodek. Dobrodošli v moj svet, dobrodošli v svet glasbe in zabave!

◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙

POROKA. Ker je to najlepši dan v življenju mladoporočencev, zahteva izvajalca s kilometrino, bogatimi izkušnjami. Včasih smo v zadregi in kar ne vemo, kako bi ju pospremili na skupno pot, kot solo DJ bodisi v kombinaciji z bandom. No in tukaj nastopim jaz! Poročni ter vsi ostali tipi zabav so mi pisani na kožo. V celoti se posvetim Vama, sem prilagodljiv, zato popolnoma prisluhnem Vašim željam.

Zraven poskrbim tudi za ozvočenje, svetlobne, dimne in druge efekte (prisegam le na kvalitetne znamke opreme - Highlite, Showtec, Yamaha, Electro-Voice, Pioneer, Traktor in avdio posnetkov - 320kbps -  tako, da je za nemoteno delovanje vseh naprav + najboljšo kvaliteto zvoka poskrbljeno), pomeni še ena kljukica zraven!

VIDEO VSEBINE:
1. https://bit.ly/2Ji1W3z
2. https://bit.ly/2Xsduvf

Za vsakršno informacijo sem vedno na voljo na:
GSM: 031-875-245
MAIL: info@djdado.si
WWW: https://djdado.si
FACEBOOK: https://www.facebook.com/djdadoslovenia/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/djdadoslovenia/
YOUTUBE: https://bit.ly/2KSCCVa

Video:Pravila in pogoji Najdi-glasbenika.si | Kontakt | O nas | Za glasbenike | Reference | Pogosta vprašanja * Cene vsebujejo 22% DDV