Vpis glasbenika Prijava Najem-fotografa.si Omisli.si/glasbenika - preizkusite novo, izboljšano storitev Pogosta vprašanja

805 vpisov

Ne izgubljaj časa z iskanjem - Najdi-glasbenika.si išče namesto tebe!
Pošlji povpraševanje vsem pridruženim glasbenikom hkrati in na e-mail prejmeš ponudbe.


Pošlji povpraševanje
Kaj pomeni ta obrazec?
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošljete neobvezujoče povpraševanje vsem pridruženim »profi« glasbenikom hkrati.

  1. Izpolnite obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmete dodatna navodila, kjer potrdite vaše povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve vam bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberite vam najboljšega ponudnika!

Si želiš več nastopov?

Pridruži se zdaj in postani sam svoj menedžer - Brezplačno!


Potrebujete glasbenika?

loadingPošiljam povpraševanje...
Najdi-glasbenika.si išče namesto tebe!
Pošlji povpraševanje vsem glasbenikom hkrati in na e-mail prejmeš ponudbe.Pošlji povpraševanje
Kaj pomeni ta obrazec?
close Preko tega obrazca lahko najbolj enostavno pošljete neobvezujoče povpraševanje vsem pridruženim »profi« glasbenikom hkrati.

  1. Izpolnite obrazec, glede na vaše želje
  2. Na vneseni e-mail prejmete dodatna navodila, kjer potrdite vaše povpraševanje
  3. Vsi ponudniki storitve vam bodo na vneseni e-mail poslali neobvezujoče ponudbe
  4. Izberite vam najboljšega ponudnika!

Jasmine Café

Kontakt:

Cenovni razpon: 0,00€ - 650,00€ Član od: 11.09.2015 Zvrst: akustični duo violine in kitare Repertoar: džezovski standardi tango bossa nova skladbe iz klasične in svetovne glasbene zakladnice čardaši romance balade in temperamentni tradicionalni plesi

Duo Jasmine Café sestavljata prekaljena glasbenika, prijatelja violinist Vasilij Centrih in kitarist Urban Logar, ki sta začela skupno pot predvsem zaradi ljubezni do manouche ali gypsy swing glasbe. Podkovana vsak s svojimi glasbenimi izkušnjami danes preigravata mnogo širši repertoar, ki poleg džezovskih standardov sega od nežnih balad, iskrive bossa nove, pa vse tja do strastnega tanga, energičnih ljudskih napevov, čardašev ter raznih melodij iz klasične in svetovne glasbene zakladnice.

Duo je nastal spomladi leta 2011, ko sta glasbenika, sicer že člana mnogih drugih zasedb (Elabanda, Jararaja, Orkester Mandolina Ljubljana, Sounds of Slovenia, Aritmija,...), videla v sodelovanju priložnost za ustvarjanje in preigravanje glasbenega stila, ki ga je ustoličil znameniti dvojec Djanga Reinhardta in Stephana Grappellija. Kmalu so se zvrstili nastopi in koncerti v različnih klubih, na raznih prireditvah in porokah. Med drugim od leta 2012 sodelujeta z agencijo Intours, pri kateri poskrbita za kulturni program v okviru kongresov, ki jih ogranizira.

Vasilij Centrih svojo neklasično glasbeno pot začrta v gimnazijskih letih s soustanovitvijo uspešnega Kvarteta Akord. Po srednji glasbeni šoli v Celju se med drugim izpopolnjuje pri profesorju džezovske violine Maxu Groschu na celovškem konzervatoriju za jazz. Vrsto let igra v različnih orkestrih in glasbenih skupinah (Sedef, Aritmija, Sounds of Slovenia, Simbolični orkester, Amala, Brizani project,...). Je član skupine Jararaja, fusion-jazz tria Vasilij Centrih Trio, in je trenutno aktiven v glasbenih predstavah Mi Ha Iš in Pesmi z drugega brega (projekt Saše Tabakovića).

Urban Logar se z glasbo aktivno sreča v gimnaziji in kot samouk vneto prebira strune od takrat. Na poti med ostalim igra v klubih Granade, kjer s klarinetistom Florianom Schindlerjem posnameta zgoščenko, se kot mandolinist pridruži zasedbama Orkester Mandolina Ljubljana in ElaBanda, kot kitarist pa vstopi v Cabaret Band in seveda duo Jasmine Café.

Jasmine Café priporočava za:
popestritev poročnega obreda in pogostitve, za bankete in kot kulturni program za kongrese, protokolarne dogodke, otvoritve ter podobne prireditve.

Kontakt: 041/369-545
jasminecafeduo@gmail.com
Video:Pravila in pogoji Najdi-glasbenika.si | Kontakt | O nas | Za glasbenike | Reference | Pogosta vprašanja * Cene vsebujejo 22% DDV